sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Lahjoja opettajille ja tarhahoitajille

Hyvää palautetta kannattaa aina antaa, sillä sitä tulee joka paikassa ihan liian vähän. Toki negatiivistakin pitää antaa, jos on aihetta, mutta tämä yleensä tulee ihan automaattisesti. Ja negatiivisenkin palautteen voi antaa asiallisesti!
 
Vasta oli juttua eräässä lehdessä, jossa mies opettaja sanoi, ettei kestä lasten itse tehtyjä lahjoja ja ne ovat ihan turhia.. Ehkä tällaiset persoonat kannattaa tunnistaa ja jättää sitten ilman lahjaa. Mutta suurin osa esim. tarhahoitajista varmasti ansaitsee ainakin kortin. Minä olen niin onnellinen hoitajista ja opettajista, jotka ovat aina tehneet hyvää yhteistyötä meidän perheen kanssa! Hyvä hoitaja on arvokkaampi kuin kultakimpale.
 
Tässä nyt muutama vinkki mitä vois antaa. Mielestäni itse tehty on aina se paras enkä ikinä voisi väheksyä lapsen tekemään taideteosta. Eli itse tehty kortti on aina hyvä ja se usein riittää. Korttiin voi kirjoittaa asioita, joista opettajassa pitää.
 
Jos haluaa jotain muutakin antaa, niin esim. keksit ovat helppoja taiteilla lasten kanssa. Piparimuotteja voi käyttää myös kesällä ja tehdä esim. vaalean keksitaikinan. Keksit on näppärä koristella esim. kaupan valmiilla sokerikuorrutteella.
 
Itse tehdyt karkit ovat myös tosi arvokkaita, mutta toki myös valmismakeiset ovat aina hyvä lahja.
Itse painettu t-paita tai esim. käsipyyhe on myös kiva idea.
 
Jos opettajalla/ohjaajalla on tietty harrastus (esim. kalastus tai puutarhanhoito), kannattaa miettiä jotain pientä aiheeseen liittyvää (esim. siemenpussi tai koristeltu termospullo).
 
Askartelutarvikeliikkeistä löytyy myös paljon ideoita itse koristeltujen kynttilöiden tekoon.
Itse tehtyä saippuaa voi tehdä jo vähän vanhempien lasten kanssa.
 
Myös kiitoskakku, muffinit ja leivokset koko tarharyhmälle ilahduttaa varmasti kaikkia.
Tässä nyt vain muutamia ideoita. Lisää saa nakella kommenttikenttään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti