sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Lahjaideoita

Pienelle vauvalle voi olla vaikea ostaa mitään, sillä lelujakaan hän ei paljon tarvitse paljoa, mitä olen aiemmin jo vähän korostanut. ;) Yleensä vaatteet ovat aina tervetulleita. Varsinkin muutamaa kokoa isommat, sillä kasvavan lapsen kanssa tulee harvoin lähdettyä vaateostoksille. Yhtäkkiä huomaakin, että kaikki vaatteet ovat käyneet pieneksi. Ja jos käy kahvilla tutun perheen luona jossa on vauva, niin varmasti ihan pelkät vaipatkin ilahduttavat perhettä! =D Tutit ja juomapullotkin ovat yleensä tosi tervetulleita. Itse olen pitänyt bodyja tosi kätevinä ja yksi suosikkilahjoistani onkin body, johon on printattu oma teksti. Näitä voi tilata muun muassa babylux verkkokaupasta. Tosi ihania!
Jos äidille miettii jotain kivaa lahjaa, niin esim. hieronta- tai kosmetologilahjakortti on aika hyvä. ;) Riippuu paljolti luonteesta.
Ristiäislahjoista omia suosikkejani oli mm. kirja, johon sai kertoa vauvan ensimmäisen vuoden tapahtumia, tinasta tehty kaunis ristiäistodistuskäärö, hopeinen helistin ja kummilusikka. Mutta lelutkin ovat hyviä lahjaideoita. ;) Pitäähän niitä jostain tulla. =D Hyvät lelut ovat sellaisia, jotka eivät ole valmiiksi leikittyjä (liikkuvat ja laulavat itsestään eikä niitä voi kuin katsoa), vaan lapsi voi mielikuvituksensa avulla kehitellä siitä vaikka mitä. Pienelle taaperolle tietty riittää yksinkertainenkin lelu, jota voi räplätä. Kirjat ovat myös hyviä ja ajattomia. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti